Secțiunea

Viața spirituală

În această secțiune, veți găsi articole, clipuri video și studii care să vă ajute în viața dvs de credință, să-L cunoașteți mai bine pe Dumnezeu, Biblia și promisiunile Lui, să creșteți în maturitate și în umblarea creștină și să descoperiți soluții la provocări și probleme personale.

Ultimele articole


Cum știu că Dumnezeu mă cheamă să fac ceva anume? | Puterea rugăciunii 10.24, cu Rodica Filip

În această emisiune, Rodica Filip vorbește despre puterea rugăciunii, despre credință, despre ascultare și despre lupta cu cancerul. De asemenea, Rodica împărtășește cu noi povestea familiei ei, și anume ce înseamnă pentru ea și soțul ei viața de misiune.

| Emoții

Crezi că lucrurile nu se vor schimba niciodată? | Ascultă mesajul profetic al lui Cindy Jacobs

„Satana te-a convins că viața ta nu mai are sens, că promisiunile lui Dumnezeu nu se vor împlini, că lucrurile nu se vor schimba niciodată, că nu vei primi niciodată banii de care ai nevoie, că nu vei ajunge niciodată în locul în care ai visat.

„Ce nume să îi dăm copilului?” | Mihaela Moza

Convingerea că numele are importanță pentru destinul unui om este destul de răspândită. Acest aspect nu ține doar de niște tradiții, iar studiile sociologice au demonstrat că uneori mersul vieții are legătură cu numele pe care îl poartă o persoană. Mai mult, în Biblie, în Vechiul Testament, copiii primeau nume care aveau o anumită semnificație. 


SOS 1. De ce li se pot intampla lucruri rele oamenilor buni?

  Inainte

Deşi Dumnezeu este bun, ne iubeşte, El este creatorul universului, şi Tatăl nostru cel ceresc, şi de departe este cel mai puternic în acest univers, totuşi se întâmplă lucruri rele. Lucrurile rele se întâmplă din cauza duşmăniei lui Satan, care îl urăşte pe Dumnezeu şi pe noi oamenii creaţi după chipul şi asemănarea Lui. Cauza pentru care Satan poate să facă să se întâmple lucruri rele, sunt drepturile pe care i le dăm, noi oamenii, prin păcate.„Ce nume să îi dăm copilului?” | Mihaela Moza

Convingerea că numele are importanță pentru destinul unui om este destul de răspândită. Acest aspect nu ține doar de niște tradiții, iar studiile sociologice au demonstrat că uneori mersul vieții are legătură cu numele pe care îl poartă o persoană. Mai mult, în Biblie, în Vechiul Testament, copiii primeau nume care aveau o anumită semnificație. 


sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.