Se solicită demisia lui Abbas după amânarea alegerilor | AO NEWS

Se solicită demisia lui Abbas după amânarea alegerilor | AO NEWS

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

De când Mahmoud Abbas a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute amânarea alegerilor pentru Autoritatea Palestiniană și a dat vina pe Israel că a refuzat să permită alegerile din estul Ierusalimului, criticile au crescut împotriva sa atât din străinătate, cât și pe plan local.

Într-un anunț surprinzător, fostul ministru de externe din Qatar Hamad bin Jassim al-Thani a cerut demisia lui Abbas și transferul puterii către generația tânără. Qatar este cunoscut pentru sprijinul puternic ce îl are pentru Abbas, dar acesta și-a încălcat promisiunea de reconciliere cu Hamas.

O sursă palestiniană a declarat pentru TPS că figuri politice din Europa și Anglia sunt supărate cu privire la amânarea alegerilor. Fostul coordonator special al ONU pentru procesul de pace din Orientul Mijlociu, Nikolai Mladenov, a declarat că anularea alegerilor este o chestiune periculoasă și nejustificată.

Hamas este convins că Mahmoud Abbas a anulat fără motiv alegerile și asta cu asistență israeliană. Noile tensiuni din zonă au legătură cu situația politică electorală din Palestina.

Știre prezentată în cadrul ediției din 04 mai 2021 a grupajului informativ AO NEWS.

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

139 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.