Situația libertății religioase în Canada este îngrijorătoare | AO NEWS

Situația libertății religioase în Canada este îngrijorătoare | AO NEWS

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

Pastorul canadian, de origine polonez, Artur Pawlowski cunoscut la nivel internațional pentru că le-a spus polițiștilor canadieni să iasă din biserica lui pentru că el „nu cooperează cu naziștii”, acum se confruntă cu o presiune și mai mare din partea guvernului. Pastorul canadian a refuzat să se conformeze restricțiilor impuse de către stat bisericii sale.

Printr-un mandat semnat zilele trecute, Judecătoria de pe lângă Curtea de Apel din Alberta, Canada, a autorizat polițiștii și oficialii din domeniul sănătății din Alberta „să folosească forța rezonabilă pe care o consideră adecvată pentru a avea acces” la clădirea aparținând bisericii, condusă de pastorul Artur Pawlowski.

Deși mandatul a fost emis pe 23 aprilie, acesta nu a fost înmânat avocatului lui Pawlowski, Sarah Miller, decât la sfârșitul săptămânii trecute, informează CBN.

Mandatul oferă poliției dreptul să folosească orice este necesar pentru a-l reține și aresta pe Pawlowski. Totodată, poliția are dretul să intre în clădirea bisericii și să percheziționeze orice încăpere pe care o consideră suspectă.

Știre prezentată în cadrul ediției din 04 mai 2021 a grupajului informativ AO NEWS.

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

 

251 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.