Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii


„Dumnezeu vorbește”: o serie nouă la Alfa Omega TV | Reportaj Alfa Omega TV 1.5

Emisiunea „Dumnezeu vorbește” este o serie nouă care se difuzează pe canalul Alfa Omega TV, dar și în mediul online. Aceasta arată modul în care creștinii pot auzi ceea ce Dumnezeu le transmite. Până în prezent, pe canalul de youtube al Alfa Omega TV pot fi urmărite câteva zeci de episoade.

În aceste vremuri dificile este important pentru credincioși să discearnă modul în care vorbește Dumnezeu, pentru a putea face voia Lui. În acest sens, de câteva luni de zile la Alfa Omega TV este difuzată o nouă emisiune intitulată „Dumnezeu vorbește”.

Tudor Pețan, Alfa Omega TV: Aș vrea să fie o încurajare și o provocare pentru foarte mulți credincioși să intre într-o relație mai intimă cu Domnul, care înseamnă o comunicare bilaterală, care înseamnă o ascultare a vocii lui Dumnezeu în diverse feluri și moduri.

După cum au mărturisit cei care au învățat să discearnă vocea lui Dumnezeu, în primul rând credincioșii au nevoie de o inimă deschisă la mesajul divin.

Nicu Zaharie, Baia Mare: Am descoperit din Cuvântul lui Dumnezeu și din spusele altora care m-au ajutat să înțeleg acest subiect, că Dumnezeu vrea să vorbească tuturor copiilor Săi. Nu este vorba despre super sfinți cărora le vorbește Dumnezeu, ci este vorba doar despre o inimă care vrea să primească Cuvântul lui Dumnezeu.

Dumnezeu vorbește fiecărui creștin născut din nou în diverse moduri, dar în primul rând prin Cuvântul Lui.

David Moza, Cluj-Napoca: În primul rând, știu că Dumnezeu vorbește prin Cuvântul Său și niciodată nu se contrazice și nu va vorbi în afara Cuvântului lui Dumnezeu sau contrazicând ceea ce este în Cuvântul lui Dumnezeu.

Robert Serediuc, Iași: Tot timpul când am nevoie să aud vocea specifică a lui Dumnezeu pentru viața mea îmi iau un timp în care să fac liniște, mai ales în mintea mea, în inima mea.

Lidia Dan, Oradea: Ceea ce-mi place la Dumnezeu este faptul că El ne vorbește diferit, în funcție de felul nostru de a percepe. Adică, cumva vorbește limba noastră. Biblia spune că Dumnezeu vorbește când într-un fel când într-altul: prin vise, prin emoții, prin alți oameni, prin gânduri.

Remona Paul, Baia Mare: Oamenii au o întrebare: „Auzi vocea Domnului?” Cumva, vor să audă o voce audibilă. Dar nu este așa. Aia o auzi cu mintea. Vocea audibilă este a Duhului pentru că noi avem Duhul Sfânt care e în noi. Și Duhul Sfânt ne vorbește.

Aurelian Barbu, București: La un moment dat, am adormit 5 minute peste zi. Fusesem plecat de dimineață, eram obosit și am spus să stau puțin să mă relaxez și apoi urma să fac câteva lucruri spirituale, să mă pregătesc de anumite slujiri. Și în acele 5 minute am avut un vis foarte scurt.

Samuel Caba, Arad: Eu cred că cel mai des când Dumnezeu ne vorbește, ne vorbește Duhului nostru, interiorului nostru, vocii interioare cum o spunem noi. Dar ca să ai acuratețe în a asculta vocea lui Dumnezeu și a face diferența dacă este vorba de vocea ta sau alte voci din alte părți, este abilitatea aceasta pe care o primești prin cunoașterea lui Dumnezeu.

Florin Dan, Oradea: Practica didactică m-a învățat că ceea ce vizual îi spui elevului, copilului rămâne mult mai mult întipărit în mintea lui decât ceea ce aude. De multe ori în predicile mele folosesc fie hârtii, fie anumiți oameni, fie anumite lucruri sau obiecte.

Procopie Hădărean, Sighișoara: Eram în casa mea. Spălam vasele, ca un om singur. Și a venit peste mine, așa instant, o stare de tristețe care nu-mi era caracteristică și m-am întrebat: „Ce este asta, Doamne?” Și-n acel moment a venit în conștientul meu imaginea unei persoane dragi mie, și am simțit din Duhul Sfânt o urgență să intru în mijlocire și rugăciune pentru persoana respectivă.

La fel cum Dumnezeu comunică în diverse moduri, tot așa El vorbește oricărui credincios care îl caută.

Tudor Pețan, Alfa Omega TV: Noi, cei de la Alfa Omega am văzut că Dumnezeu vorbește indiferent de confesiune, de religie, de educație, de vârstă, de culoare confesională, de maturitate spirituală. Dumnezeu vorbește, comunică cu copiii Lui.

Emisiunea „Dumnezeu vorbește” poate fi urmărită pe canalul TV și pe cel de youtube al televiziunii Alfa Omega TV.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/ 

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Emisiunea „Calea, Adevărul și Viața” a ajuns la peste 700 de ediții  | Reportaj Alfa Omega TV 1.4

Emisiunea „Calea, Adevărul și Viața” a ajuns la peste 700 de ediții | Reportaj Alfa Omega TV 1.4

Emisiunea „Calea, Adevărul și Viața” este cel mai longeviv program produs de Alfa Omega TV. Din anul 1999 și până în prezent au fost realizate peste 700 de emisiuni. Cele două direcții majore ale a...

Întâlnirea de rugăciune „Rugul Aprins” 2021 | Reportaj „Știrile Alfa Omega” 1.3

Întâlnirea de rugăciune „Rugul Aprins”, ediția 2021, s-a desfășurat la Mădrigești, în zona Gurahonț din județul Arad. Ca în fiecare an, evenimentul a reunit vorbitori care au adus mesaje despre lucrarea Duhului Sfânt la nivel individual, dar și despre rolul Bisericii Domnului în România. De asemenea, participanții s-au bucurat de momente de slujire pentru vindecare și eliberare.

Evanghelia și credința în Dumnezeu schimbă comunitatea romă din | Reportaj „Știrile Alfa Omega” 1.2

Evanghelia și credința în Dumnezeu schimbă comunitatea romă din | Reportaj „Știrile Alfa Omega” 1.2

Viața romilor din cartierul 1 Mai din municipiul Piatra Neamț s-a schimbat cu ajutorul Evangheliei. În urmă cu 25 de ani, câțiva credincioși din Biserica Penticostală Elim au mers în mijlocul lor, le-au câștigat încrederea, le-au vorbit despre dragostea lui Dumnezeu și i-au ajutat să se integreze în comunitate. Mai mult, în ultimii doi ani s-a reușit și ridicarea unei biserici.


DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 21 septembrie 2021

Iată care sunt știrile zilei !

Ce urmează pentru biserică, Israel și Orientul Mijlociu ?

Chris Mitchell, reporter: De la dușmani, la oportunități și vremurile din urmă, ce credeți că rezervă viitorul acestei regiuni și ce impact va avea...

Situația geopolitică din Orientul Mijlociu prin lentilele Bibliei

Chris Mitchell, reporter: De la cuvintele lui Isus până la profeții evrei, Biblia are multe de spus despre vremurile sfârșitului. Am discutat stare...

Oportunități istorice găsite în Orientul Mijlociu

Chris Mitchell, reporter: Deși Israelul și întreaga regiune se confruntă cu dușmani feroce precum Republica Islamică Iran, au apărut câteva oportun...

„Inamici și aliați”: despre islamismul radical

Chris Mitchell, reporter: În urmă cu 20 de ani, evenimentele din 11 septembrie au schimbat lumea. În ultimele două decenii, Orientul Mijlociu a suf...

20 de ani de la atacurile din 11 septembrie | Jerusalem Dateline 394

În această săptămână, la "Jerusalem Dateline": Prezentăm un program special de comemorare a 20 de ani de la atacurile din 11 septembrie 2001, împreună cu autorul Joel Rosenberg premiat de "New York Times". Cartea sa "Enemies and Allies" documentează schimbările istorice din Orientul Mijlociu, modul în care se împlinește profeția și ce e posibil să rezerve viitorul în dreptul acestei regiuni volatile.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Discuții pentru reluarea procesului de pace din Orientul Mijlociu

Julie Stahl, reporter: La câteva zile după întâlnirea dintre președintele Autorității Palestiniene, Mahmud Abbas, și ministrul apărării Gantz și la mai puțin de o săptămână după ce premierul Bennett s-a întors de la întâlnirea cu președintele Biden, președintele Egiptului, Abdel Fattah el-Sisi, a organizat o întâlnire rară cu regele Iordaniei, Abdullah II, și cu președintele AP, Mahmud Abbas. Discuțiile au avut ca obiectiv reluarea procesului de pace din Orientul Mijlociu dintre Israel și palestinieni și întărirea armistițiului care a pus capăt războiului dintre Hamas și Israel din luna mai. Potrivit unei declarații emise de biroul lui el-Sisi, cei trei au discutat despre soluția cu două state pentru conflictul dintre Israel și palestinieni. Cu toții au fost de acord că palestinienii au dreptul la un stat al lor, cu capitala în Ierusalimul de Est. Israelul se opune împărțirii Ierusalimului și a spus clar că asistența economică oferită Autorității Palestiniene nu înseamnă revenirea la masa negocierilor.

Întâlnire de înalt nivel între Israel și Autoritatea Palestiniană

Julie Stahl, reporter: Acțiunea surprinzătoare a guvernului israelian de a contacta Autoritatea Palestiniană este primită cu suspiciune. A făcut oare Casa Albă presiuni ca premierul Naftali să le ofere ajutor economic ? Chris Mitchell, șeful biroului CBN din Orientul Mijlociu, analizează motivele din spatele acțiunii.
sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.