Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii

Criza COVID din India

Coronavirusul devastează India. De la orașele cu o populație densă, ca Delhi, până la localitățile rurale, pandemia afectează zilnic mai bine de 100.000 de oameni. Statele Unite, împreună cu zeci de alte țări, trimit echipamente medicale pentru a ajuta la combaterea crizei. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Organizația creștină Kidz România investește în viața copiilor | Reportaj Alfa Omega TV

Kidz România este o lucrare creștină care investește în viața copiilor și îi conduce într-o relație personală cu Isus. Cu mulți ani în urmă, Jan Cunningham și soțul ei au venit în România pentru a se implica în evanghelizarea copiilor.

Certificatul de vaccinare, o metodă de discriminare?

Certificatul de vaccinare, o metodă de discriminare?

Aici, în Israel, după mai mult de un an, începând din mai, Israelul va permite zboruri cu grupuri mici de turiști vaccinați, fiindcă Israelul vrea să-și resusciteze economia, acum că peste jumătate din populație a primit ambele doze ale vaccinului anti-COVID.

Radu Pitea: din închisoare la o viață liberă în Hristos | Știre Alfa Omega TV

A fost un adolescent obișnuit. Băiat cuminte, sportiv, care a crescut în Orăștie, într-o familie de creștini ortodcși, cu principii morale.

Radu Pitea: „În viața mea n-am pus mâna pe ceva ce nu îmi aparține, așa m-au învățat părinții mei. Am plecat de acasă băiat cuminte, crescut cu bun simț...”

Editura Neemia | Știre Alfa Omega TV

Editura Neemia | Știre Alfa Omega TV

Pe piața de carte religioasă din România, Editura Neemia activează de peste 20 de ani. Titlurile care apar aici fac parte din zona de interes a cultelor neoprotestante evanghelice. Cei interesați pot găsi și o serie de materiale în format digital.


ORIENTUL MIJLOCIU

Raportul Human Rights Watch, o campanie anti-israeliană

Organizația non-guvernamentală Human Rights Watch a publicat marți un raport de 213 pagini în care acuza autoritățile israeliene de „săvârșirea crimelor împotriva umanității de tip apartheid”.

Ierusalimul amenință Gaza cu represiuni majore | AO NEWS

După trei nopți consecutive în care zeci de rachete au fost lansate dinspre Fâșia Gaza către comunitățile sudice ale Israelului, militanții islamiști au încetat aparent ostilitățile transfrontaliere.

Importanța serviciului militar pentru o familie evreiască

După cum menționam, Israelul onorează memoria celor șase milioane de evrei uciși în Holocaust, dar au fost și alți evrei care au luptat în armata SUA, contribuind la o victorie pentru lume, pentru țara lor și până la urmă pentru poporul evreu. După peste 75 de ani, un soldat din armata Israelului spunea pentru Știrile CBN despre contribuția familiei sale în efectuarea serviciului militar pe trei continente, ajungând să lupte în Al Doilea Război Mondial și în final, acasă, în Israel. Julie Stahl ne prezintă reportajul.

Scrisorile celor care au trecut prin Holocaust

În fiecare an, israelienii păstrează un moment de reculegere în amintirea Holocaustului, când șase milioane de evrei au fost măcelăriți de naziști și colaboratorii lor. Vorbind despre un subiect atât de înfricoșător, deseori este dificil a înțelege realitatea prin care a trecut, cât și viața, familia, speranțele și visurile fiecărei persoane.

Beniamin Netanyahu încearcă să formeze o coaliție de guvernare majoritară

Pentru a patra oară în doi ani, premierul Beniamin Netanyahu încearcă să formeze o coaliție de guvernare majoritară. Chiar dacă va reuși, Netanyahu are și alte provocări din exterior, între care și deciziile președintelui Biden în ce-i privește pe palestinieni.


Iranul și China au încheiat un acord multimiliardar pe mai mulți ani

Pentru a complica geopolitica din regiune, influența Chinei în Orientul Mijlociu tocmai a crescut printr-un acord economic de 400 miliarde de dolari încheiat cu cel mai barbar inamic american din regiune, Iranul. Parteneriatul a apărut în contextul în care Teheranul caută să scape de sancțiunile usturătoare ale SUA, iar China urmărește să-și extindă influența globală.

Israelul a comemorat Ziua Holocaustului

Joi, 8 aprilie, Israelul a comemorat Ziua Holocaustului pentru a-i plânge pe cei șase milioane de evrei care au pierit în Holocaust, în mâinile naziștilor, înaintea celui de-al Doilea Război Mondial și în timpul acestuia.

AO NEWS | 19 aprilie 2021

Știrile de azi:

- Pașaportul de vaccinare ar „crea o societate pe două niveluri”;

- America anunță retragerea trupelor militare din Irak;

- Atac cu rachetă dispre Gaza către Israel;

- 11 partide palestiniene au ideologie anti-israel.

SIIL vizează Africa

Soldații americani au fost aruncați în aer, zeci de civili inocenți au fost decapitați. Nu e vorba de Orientul Mijlociu, ci de Africa. ISIS s-a refugiat acolo. Ce se poate face pentru a opri măcelul? Vom examina noul centru al jihadului.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.