• Acasă
  • 2% din impozit - Persoane

Redirecționează până la 3,5% din impozit pentru Alfa Omega

Scris în . Publicat în Partener-Proiecte.

Orice salariat sau pensionar poate direcționa până la 3,5% din impozitul pe venit din salarii, pensii sau alte surse, plătit oricum statului, către un ONG la alegere. Nu te costă nimic, nu reprezintă o sponsorizare sau o donație, ci sunt o parte din impozitul plătit deja statului. 

Mulțumim că te gândești să redirecționezi această parte din impozitul pe venit pentru lucrarea Alfa Omega!

Întrebări?

0256.284.913

1. Completează formularul 230

Descarcă Formularul 230 precompletat cu datele Fundației Alfa Omega.

Completează de mână, cu majuscule, Secțiunea I cu datele tale de identificare. La Secțiunea II.2 ai posibilitatea să bifezi căsuța prin care suma este distribuită pe o perioadă de doi ani (adică la anul nu mai trebuie să completezi), iar apoi semnează în căsuța „Semnătură contribuabil”! Ai terminat!

Mai jos e un Model de formular 230 completat cu explicatii care te va ajuta să știi cum să completezi. Poți citi și instrucțiuni detaliate pentru completarea formularului 230, desi nu e nevoie.

Alfa Omega TV
Apasă pe imagine ca să descarci formularul completat cu explicatii


2. Depune formularul la ANAF până la 25 mai 2021!

Formularul se depune PERSONAL la Administrația Financiară (la "Finanțe") de care aparțineți conform adresei din buletin, DIRECT LA REGISTRATURA organului fiscal sau PRIN POȘTĂ, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire.

Se poate transmite și prin portalul e-guvernare.ro sau  prin SPV (Spațiul Privat Virtual).

Termen limită: 25 mai 2021.

Vezi adresele Administrațiilor Finanțelor Publice    Vezi programul de lucru al Poștei Române


Spune despre această posibilitate rudelor, prietenilor și tuturor celor ce sunt susținători ai canalului Alfa Omega TV și propune-le să sprijine această lucrare de media creștină prin acest mecanism de redirecționare a unei părți din impozitul pe venit!  


redirectioneaza doilasuta 1920

Cum vor fi folosiți acești bani?

Acești bani vor fi folosiți pentru susținerea emisiei canalului Alfa Omega TV, pentru a subtitra și produce programe noi și pentru a dezvolta materiale creștine (video și articole) publicate online sau în revista gratuită Alfa Omega TV Magazin.

O oră de emisie a canalului Alfa Omega TV pe satelit ne costă 10 EURO. De această oră de emisie se bucură mii de români care pot vedea canalul AOTV.

Canalul Alfa Omega TV presupune producția și traducerea de emisiuni, pregătirea grilei de programe și emisia tehnică a canalului.

În fiecare lună, producem zeci de programe noi, atât în studio, cât și pe teren. Suplimentar, difuzăm sute de programe străine: filme, documentare și alte programe. Pregătirea fiecărui program pentru difuzare înseamnă oameni, echipamente potrivite și zeci de ore de muncă. În prezent, avem 20.000+ ore de programe și adăugăm în jur de 700 de ore noi de program anual.

Pe lângă munca noastră, canalul presupune și costuri cu echipamente specializate și cu emisia pe satelit.

Vezi proiectele noastre

De ce să susții Alfa Omega?

  • Avem o largă deschidere interconfesională - prin tematica variată și prin tipul programelor distribuite, Alfa Omega se adresează creștinilor din toate confesiunile.
  • Din 1994, programe creștine distribuite sau realizate de Alfa Omega TV sunt difuzate săptămânal la numeroase stații comerciale din toată țara.
  • Avem campanii media tematice relevante societății – știință și creaționism, pro-Israel, pro-viață, pro-familie, etică în afaceri, rugăciune pentru țară.
  • Folosim o varietate largă de unelte media pentru impact maxim în misiune: televiziune, producție video, internet, mobile, media socială, cărți și reviste.
  • Încercăm să fim alături de telespectatorii noștri prin rugăciune și consiliere și să oferim resurse media relevante problemelor cu care se confruntă și să îi punem în legătura cu biserici locale și organizații care sa le ofere sprijin în continuare.
  • Alfa Omega este un instrument al lui Dumnezeu folosit pentru mântuirea românilor de pretutindeni. Primim multe mărturii de la oameni care l-au întâlnit pe Domnul într-un mod personal prin programele noastre.

Află mai multe despre AOTV!

40096 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.