Mana profetica - Dezvolta-ti viziunea...

Mana profetica - Dezvolta-ti viziunea...

Scris în . Publicat în Devoțional.

Domnul le vorbește acelora care s-au sacrificat mult în viața lor de credință, dar care, acum, au obosit în facerea binelui și sunt pe punctul de a fi înfrânți și a cădea în deznădejde. „Ești atât de aproape de linia victoriei”, îți spune Domnul, „trebuie doar să rămâi statornic, fără a compromite mandatul pe care ți l-am dat. Am investit în tine. Ai dus până acum o viață sacrificială a credinței și ai ascultat de chemarea Mea, în mijlocul opoziției de care ai avut parte.

Acum, însă, este timpul să urci la un alt nivel de înțelegere și revelație cu privire la scopurile Împărăției Mele. Ești comoara Mea cea prețioasă și te-am chemat să ai o viziune înaltă cu privire la Împărăție. Chemarea pe care ți-o fac acum e mult mai înaltă și prețuită decât cea pe care ai onorat-o până acum. S-a meritat tot sacrificiul tău și, prin urmare, vei avea parte de o mare răsplată. Prețios este în ochii Mei cel ce-și predă viața scopurilor Împărăției Mele.”

Verset biblic: Coloseni 3:1-2 - „Dacă deci aţi înviat împreună cu Hristos, să umblaţi după lucrurile de sus, unde Hristos şade la dreapta lui Dumnezeu. Gândiţi-vă la lucrurile de sus, nu la cele de pe pământ.”

© Ruach Ministries

2841 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.