Alfa Omega TV si biserica ta

Scris în . Publicat în Partener-Proiecte.
zidind_impreuna_colaborare_aotv_biserica_780

Resurse pentru activitatile bisericii

Materiale video pentru seri de evanghelizare, studii tineret, grupuri de casă și echiparea lucrătorilor, disponibile atât pentru download cât și pe suport media.

Resurse video, audio și tipărite: DVD-uri, CD-uri și cărți creștine pentru librăria bisericii.

Școala Internațională de Echipare pentru Slujire (ISOM) este un program video de ucenicizare și instruire cu scopul de a ajuta membrii bisericii în lucrarea de echipare pentru slujire și plantare de biserici noi. Pentru a afla mai multe detalii și înscrieri, accesați www.alfaomega.tv/isom sau trimiteți un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Servicii de suport si promovare

Servicii de streaming web - Alfa Omega TV pune la dispoziția bisericilor posibilitatea de transmisie online a serviciilor religioase și evenimentelor bisericii.

Decupaj din realitate - un spațiu de emisie pe care Alfa Omega TV îl pune la dispoziția departamentelor media din biserici pentru a transmite materiale înregistrate, la diferite evenimente desfășurate în biserică, activități misionare, concerte, seminarii, tabere și videoclipuri muzicale.

Training media – Alfa Omega TV vine în întâmpinarea nevoilor de instruire pentru departamentele de media ale bisericilor care doresc să producă și să transmită programele săptămânale.

Promovarea evenimentelor bisericii - Alfa Omega TV pune la dispoziția bisericilor din România un spațiu de promovare a evenimentelor pe internet și prin intermediul revistei Alfa Omega TV Magazin, a emisiunilor de știri (Mapamond Creștin) și prin newsletter electronic.

Spații de emisie pe canalul Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional pentru emisiuni și servicii religioase produse de biserici.

Parteneriat Alfa Omega TV - biserica ta

Sprijină introducerea canalului Alfa Omega TV în orașul tău încurajând membrii bisericii să sune la operatorul de cablu pentru introducerea acestui program în pachetul de canale.

Dăruiește celor din biserică revista Alfa Omega TV Magazin disponibilă în regim GRATUIT.

Preia solicitări de rugăciune și consiliere venite din partea telespectatorilor.

Roagă-te pentru lucrarea Alfa Omega TV


Alfa Omega TV - C.P. 1141, O.P. 8, Timișoara – 300890,  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.alfaomega.tv/biserici

16182 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.