Luni, 1 februarie - eveniment LIVE cu Baruch Korman din Israel

Luni, 1 februarie 2021 - eveniment live cu Baruch Korman din Israel - Înțelepciune pentru viață din Proverbe 16. Transmisie LIVE din Israel, cu explicarea Proverbelor lui Solomon cuvânt cu cuvânt. Evenimentul a fost transmis live pe pagina de Facebook și canalul de Youtube ale Alfa Omega TV, precum și pe această pagină.

Baruch Korman este lector la Institutul Biblic Sămânța lui Avraam din Israel. El prezintă emisiunea Love Israel de pe canalul Alfa Omega TV.

- predarea Bibliei se face urmarind scrierile evreiesti si cele grecesti
- se scoate in evidenta cultura iudaica, influenta iudaica in care acestea au fost scrise
- are publicate 4 carti in care prezinta explicit vremurile din urma 

2021 02 baruch korman

Mai multe despre vorbitor

R. Baruch este conferentiar la Institutul Zera Avraham din Israel. Acesta apare si in programul de televiziune israelian Pdut Lámo, unde invata in fiecare saptamana din Biblie (acest program este in ebraica).

Un program similar de studiu biblic in limba engleza este difuzat de retele de televiziune din 6 continente.  Multe din invataturile sale sunt disponibile sub forma video, audio si materiale scrise pe Pdut.org (limba ebraica) si LoveIsrael.ro (limba romana).

Baruch detine un doctorat in studiile evreiesti. Lucrarea sa de disertatie se refera la tehnicile de traducere ale Septuagintei.

408 accesări

Descoperă toate proiectele Alfa Omega TV!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.