NOU pe Librăria Alfa Omega! Acum poți comanda și e-books (cărți electronice)!

NOU pe Librăria Alfa Omega! Acum poți comanda și e-books (cărți electronice)!

Librăria Alfa Omega vă aduce o veste bună: acum poți comanda și cărți electronice.

Pașii de achiziționare sunt ușor de parcurs, în doar câteva minute. Mai jos aveți instrucțiunile:

 1. Accesați pagina: https://alfaomega.tv/librarie/ebooks pentru a vedea toate cărțile electronice oferite de Librăria Alfa Omega. (Titlurile care apar acolo pot fi comandate atât în format tipărit, cât și ca e-book)

 2. Atunci când găsiți un titlu care vă interesează din listă și apăsați pe el o pentru a ajunge la pagina acelui produs, veți vedea sub titlu textul „Disponibil și ca e-book (carte electronică)!” și un buton roșu „E-BOOK” alături. Apăsați pe acel buton - veți fi redirecționați spre platforma Google Play Books care ne găzduiește cărțile în format electronic.

  ebook instructiuni disponibil ebook sageata

 3. Apăsați butonul albastru „Cumpărați”. Dacă nu sunteți conectat în contul dvs. Google, sau nu aveți unul, vi se va cere să vă autentificați cu contul dvs Google. Dacă aveți Gmail sau folosiți servicii ca Youtube, Google Drive, Google Hangouts, adresa de email și parola cu care vă conectați la acele servicii va merge și la serviciul Google Play Books.
  Dacă nu aveți cont Google, creați unul urmând pașii din interfață.

  ebook instructiuni disponibil ebook sageata

 4. După autentificarea în cont Google, veți putea opta între plata cu card sau prin Paypal.

 5. După finalizarea plății, accesați cartea și începeți să o citiți. Vă recomandăm descărcarea aplicației Google Play Books pe tabletă/telefon (Android | iOS), unde va trebui să vă logați cu același cont Google pentru a putea citi și acolo cărțile cumpărate.


Cum citesc?

La această adresă veți putea regăsi oricând cărțile cumpărate: https://play.google.com/books

Cărțile cumpărate prin platforma Google Play Books pot fi descărcate pe dispozitivul dvs pentru a fi citite și fără conexiune la internet. Însă ele sunt disponibile și online, dacă aveți nevoie să o faceți, prin intermediul unui browser.

E-book-ul poate fi citit de pe mai multe dispozitive. De exemplu, pe telefon sau tabletă e necesară aplicația Google Play Books (disponibilă pentru Android și iOS).

Pe calculator puteți folosi un browser pentru a vă autentifica în contul dvs Google Play Books și a citi cărțile cumpărate (nu doar de la noi, ci și de la numeroase alte librării care vând cărți electronice prin sistemul Google Play Books).

Dacă aveți un alt dispozitiv de tip e-ink, ca Sony Reader sau Nook, va trebui să descărcați fișierul și să-l convertiți/transferați pe dispozitivul dvs. Aici detalii.

Pentru a tipări un e-book, vedeți aici pașii de urmat.


Avantajele cărților electronice

Cărțile noastre electronice pot fi plătite doar online și nu se mai adaugă taxe pentru expediere. Ele sunt mai ieftine decât cărțile tipărite. Sunt disponibile instantaneu în întreaga lume, comparativ cu cele tipărite, care implică un timp de așteptare pentru livrare. De asemenea, ai posibilitatea de a crea o întreagă bibliotecă de cărți digitale creștine care îți vor fi mereu la îndemână. În mai puțin de 60 de secunde după achitare, începi să citești cartea, oriunde, de pe telefon, tabletă sau calculator.

Paginarea este dinamică, lectura mai ușoară, corpul literei poate fi mărit sau micșorat pentru o mai bună lizibilitate.

Accesează https://alfaomega.tv/librarie/ebooks pentru a vedea cărțile disponibile în format e-book. Periodic adăugăm titluri noi!


Pentru orice întrebare, vă stăm la dispoziție pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic 0256 284912, de luni până vineri, între 10.00 si 18.00.

624 accesări

Descoperă toate proiectele Alfa Omega TV!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.