Partener Alfa Omega TV

Scris în . Publicat în Partener-Proiecte.

Alfa Omega TVFii parte împreună cu noi la lucrarea de misiune prin media! Fii partener Alfa Omega TV!

AOTV - Lucrare de media crestina »
 

AOTV - Lucrare de media crestina »

Alfa Omega TV e o lucrare de media fondata in 1994. Scopul nostru e sa facem misiune prin mijloace media variate, sa atingem romani pretutindeni. Folosim toate tehnologiile posibile - televiziune, internet, tablete si telefoane mobile, retele sociale, alte resurse media, si suntem alaturi de credinciosi pentru rugaciune si ajutor.
Suntem misionari prin media! »

Cum poti si tu sa fii parte »
 

Cum poti si tu sa fii parte »

Vrei sa fii parte si tu din lucrarea de raspandire a Evangheliei prin media? Te chemam sa te implici practic in lucrarea Alfa Omega, in proiectele prin care atingem vietile romanilor. Fii alaturi de noi, roaga-te, ajuta spiritual si material lucrarea de misiune Alfa Omega.
Fii parte si tu, atinge Romania! »

Doneaza - fii Partener Alfa Omega »
 

Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Fii partener impreuna cu noi in a duce Evanghelia in casa fiecarui roman. Avem nevoie de sprijnul tau! Suntem o lucrare misionara crestina non-profit, dar avem cheltuieli substantiale pentru ca media costa. Sustine practic, financiar, lucrarea Alfa Omega TV. Contribuie la raspandirea Cuvantului lui Dumnezeu prin media.
Doneaza, fii parte si tu! »

Fii la curent cu ultimele noutati »
 

Fii la curent cu ultimele noutati »

Vrei sa afli ce este nou in Alfa Omega? Descopera cele mai noi informatii cu privire la modul in care Dumnezeu lucreaza in si prin Alfa Omega, detalii din culisele televiziunii, secvente din evenimentele pentru care suntem parteneri media.
Fii la curent cu noutatile despre Alfa Omega TV! »

Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
 

Marturii - cum sunt atinsi oamenii »

Vieți transformate, destine schimbate... o viziune pentru o națiune atinsă de Dumnezeu... Prin programele si resursele media, numerosi romani l-au cunoscut pe Dumnezeu, au fost transformati si au invatat cum sa-si traiasca viata dupa principiile Scripturii. Tineri sau in varsta, barbati sau femei, ei au gasit raspunsuri la intrebarile lor si viata lor a fost schimbata.
Descopera povestile lor! »

Suntem parte din Trupul lui Cristos »
 

Suntem parte din Trupul lui Cristos »

Lideri spirituali din Romania si din strainatate, pastori si personalitati recunoscute in lumea crestina, recomanda Alfa Omega si lucrarea de misiune pe care o desfasoara. Acestia incurajeaza si se alatura chemarii de a face misiune, prin mijloace media.
Afla ce spun altii despre Alfa Omega TV! »

Proiectele noastre

Canalul Alfa Omega TV

Prin programele variate, canalul Alfa Omega TV prezintă Evanghelia într-un mod accesibil pentru necreștini, ajută credincioșii să se maturizeze spiritual și promovează valorile creștine în societate, fiind un mod de a face misiune prin media. Prin programele difuzate, numeroși români au fost mântuiți, eliberați, echipati, transformați și au învățat cum să trăiască după principiile lui Dumnezeu.

Emisiunile Alfa Omega TV

Pentru că românii petrec mult timp privind la televizor, credem că e vital să existe cât mai multe programe creștine, pentru evanghelizare, creștere spirituală și divertisment curat. Adesea, mesajul creștin poate fi mai bine transmis printr-un desen animat sau film, similar cu modul în care Isus a folosit pildele. De aceea, producem sau traducem sute de programe creștine anual, urmărite de zeci de mii de români.

Programe creștine pe stații TV comerciale

Cu mult înainte de a apărea canalul Alfa Omega TV, din 1994 și până azi, distribuim lunar programe creștine la alte staţii comerciale seculare (nereligioase) de televiziune din România și Moldova. Azi, Alfa Omega TV trimite programe la peste 30 de televiziuni partenere. Este un proiect media inedit de evanghelizare și răspândire a valorilor creștine la nivelul Europei.

Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Credem că e important să existe materiale care abordează probleme practice, pentru a aplica valorile biblice la fiecare domeniu al vieții. Din 2011, tipărim și expediem gratuit revista Alfa Omega TV Magazin, cu programul TV și articole de viață creștină, pe teme variate. Distribuim gratuit și mii de resurse tipărite, cu o abordare practică. Publicăm și multe materiale online, pentru creșterea spirituală a creștinilor români.

Media digitală

Ducem Evanghelia și o perspectivă creștină asupra problemelor contemporane, prin publicarea a mii de resurse online pe platforme digitale variate. Două treimi din persoanele care accesează online materialele noastre multimedia au sub 45 de ani. De aceea, misiunea prin media digitală complementează eforturile depuse prin televiziune.

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din 2016, ne concentrăm pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în lumea Bibliei îi expun pe copiii de azi pentru prima dată la povestirile fascinante ale Scripturii. Prin desene difuzate pe TV, prin site-ul interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, investim în dezvoltarea generației de mâine!

Evanghelizare

Răspândim Evanghelia 24/7 prin diverse canale media și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Difuzăm pe Alfa Omega TV și pe 40 de televiziuni comerciale partenere programe de evanghelizare și pre-evanghelizare, derulăm campanii multimedia de știință-creaționism pentru atei. Anual, sute de mii de utilizatori unici vizitează site-ul nostru si peste 10.000 parcurg prezentarea Evangheliei. Prin media, mulți Îl descoperă pe Dumnezeu și mântuirea Lui.

Slujire și rugăciune pentru probleme

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală în rugăciune și implicarea directă în viața credincioșilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune. Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile.

Creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români. Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri și articole, pe TV, pe DVD, în cărți, în revista AOTV Magazin, pe site și media socială. Abordăm teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină. Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.

Creștinul și societatea

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizăm materiale relevante care să inspire creștinii pentru a fi sare și lumină la locul în care se află, să aplice principiile creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, încurajam atât creștinul obișnuit, cât și liderii din diverse sfere ale societății.

Înțelegerea vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină.

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România.

31895 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.